De Rijdende Notaris - Complete notariële dienstverlening
Over De Rijdende Notaris

Paul Kluitenberg - als De Rijdende Notaris - werkt al meer dan zestien jaar in het notariaat als kandidaat-notaris en heeft brede ervaring op het gebied van (commercieel) registergoederenrecht, familierecht en het vennootschapsrecht.
Tijdens zijn werkzaamheden werd hem de laatste jaren echter steeds vaker gevraagd of 's-avonds dan wel in het weekend van zijn diensten gebruik gemaakt mocht worden.
"De Rijdende Notaris" is mede ontstaan vanwege de ontstane behoefte van veel cliënten om in hun eigen beschikbare tijd akten te (laten) tekenen.
 
Notaris-aan-huis-service
De Rijdende Notaris komt voor een zeer concurrerend tarief ook bij je thuis voor de notariële dienstverlening in de meest ruime zin, zoals de overdracht van een woning., het tekenen van een hypotheekakte, maar ook een bespreking voor een testament of samenlevingsovereenkomst.  
Dat kan omdat De Rijdende Notaris weinig overheadkosten hoeft te maken. De Rijdende Notaris is gebaseerd op het feit dat de behoeften van deze cliënten van het grootste belang is. De cliënt blijft de "notariële koning"!
De Rijdende Notaris is daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van de klandizie nou al uit terugkerende cliënten en doorverwijzingen. De Rijdende Notaris werkte eerst als kandidaat-notaris voor notariskantoor Beugelink Kluitenberg te Kollum, waar de akten zullen worden bewaard.
 
De Rijdende Notaris wil graag het vertrouwen van de cliënt winnen door - nogmaals - de beste service aan te bieden in combinatie met gemak en een laag maar verantwoord tarief. 

Adres:
Kerkstraat 7
9291 CA KOLLUM  

06-51093404
 
Kamer van Koophandel: 58051015